KVK -Linden 4-1

Datum: zaterdag 12 oktober 2019

Uur: 20u00

Stadion: Sportpark De Motbemden 

Scheidsrechter: Robin Versweyveld

Spelersnieuws : Mortaziq en Demirel zijn geschorst. Pruna, Driessen en Berrevoets zijn nog out. Brovina kon door omstandigheden niet trainen. Grondelaers komt voor het eerst bij de kern.

KVK: Maes, Put, Claes, Nshole (85’ Reynders), Creyns, Taktak, Er (69’ Van Geneugden), Lauwen, Coenen (79’ Grondelaers), Eren, Marchal.

Doelpunten : 8’ , 20’ en 26’ hattrick van Nshole, 34’ Govaerts 3-1, 57’ own- goal 4-1

Verslag HBVL:

Met een zuivere hattrick had N’Shole een groot aandeel in de zege van Beringen. “Mijn eerste uit mijn carrière bij de seniores”, glunderde hij na afloop.

Trainer Barka koos met Coenen en N’Shole voor twee spitsen. Zijn plannetje werkte, want nog voor het halfuur had N’Shole er al drie in het mandje liggen. Nadien liet de thuisploeg de teugels wat vieren zodat Linden in de wedstrijd kwam. Nog voor rust duwde Govaerts aan de tweede paal binnen: 3-1. “Het ging misschien te gemakkelijk voor ons en na enkele verwittigingen was het bingo”, gaf N’Shole toe.

Na rust, op de zoveelste hoekschop voor de thuisploeg, knikte Baeyens in eigen doel en was de buit wel binnen voor KVK. Beide teams kregen in de slotfase nog een aantal kansen. “Na dat vierde doelpunt gingen de kopjes naar beneden bij Linden. Na drie nederlagen op rij zijn dit drie belangrijke punten voor ons. Of ik nog in de spits wil spelen? Ik heb vroeger nog op die positie gespeeld en ik ben het duidelijk nog niet verleerd. Met dank aan de ploeg”, benadrukte N’Shole.

BERINGEN: Maes, Put, Claes, Tak Tak, Lauwen, Er (67’ Van Geneugden), Creyns, Marchal, Eren, Coenen (77’ Grondelaers), N’Shole (85’ Reynders).

LINDEN: Du Pont, Bevernage, Fannes (73’ Sterckx), Govaerts, Baeyens (67’Tits), Marchoul, Van Cleyenbreugel, Vranckx, Gerits, Plützer, Scoupreman (68’ Reynders).

DOELPUNTEN: 8 ‘N’Shole 1-0, 20’ N’Shole 2-0, 26’ N’Shole 3-0, 34’ Govaerts 3-1, 57’ Baeyens 4-1 (eigen doelpunt).

GELE KAARTEN: Er, Fannes, Tits.

SCHEIDSRECHTER: Versweyveld.

TOESCHOUWERS: 120.