KVK - Zepperen-Brustem 3-1

Datum: zaterdag 16 februari 2019

Uur: 20u00

Stadion: Sportpark De Motbemden

Scheidsrechter: Tim Lemmens

Na de deugddoende zege bij Torpedo wacht KVK zaterdag opnieuw een topper tegen rechtstreeks concurrent Zepperen-Brustem.

Spelersnieuws: Slecht nieuws voor Grondelaers en Cardinaels : Wesley sukkelt al langer met zijn achillespees en overweegt zelfs definitief te stoppen met voetballen. Kobe mag helaas geen contactsport doen en ook hij zet zijn sportieve ambities op hold. Taktak speelde afgelopen week 70′ bij de beloften en ondervond geen hinder. Coenen (terug van verplichte skistage) viel net buiten de 15 tegen Torpedo.

Het openingskwartier verliep gesloten aangezien Zepperen veel volk achter de bal hield, maar N’Shole zorgde knap voor de 1-0. Beringen behield daarna de controle, maar even voorbij het halfuur ging de bal op de stip en Sleypen zorgde voor de gelijkmaker. 

Meteen na rust stelde Pruna orde op zaken met een prachtgoal. Daarna had KVK twee open kansen op de 3-1 : de bal van N’Shole nipt naast en na een corner ging de bal op de paal. Pruna zorgde opnieuw met een fantastisch doelpunt voor de verdiende 3-1! 

KVK: Maes, Put, Claes, Arjah, N’Shole (90’ Coenen), Reynders, Pruna (85’ Van Geneugden), Lauwen,  Eren, Driessen, Marchal. 

Doelpunten: 15’ N’Shole 1-0, 33’ Sleypen 1-1 (pen.), 49’ Pruna 2-1, 63’ Pruna 3-1

U kan na de wedstrijd ook weer stemmen op de top 3 van beste spelers via deze link

U kan na elke wedstrijd ook terecht bij Jonas Wynnyk voor de wedstrijdfoto’s en dit via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.